Bombastičen Nerf rojstni dan

Si za čisto pravo dozo akcije, smeha in adrenalina? Že poznaš Fortnite Nerf pištole? Če se vi ali vaš otrok radi streljate, preizkušate svojo iznajdljivost, hitrost, sposobnosti merjenja in natančnosti, potem je bombastičen Nerf rojstni dan v Paintball Ljubljana namenjen ravno vam. Zakaj? Berite dalje.

 

bombastičen nerf rojstni dan
bombastičen nerf rojstni dan

 

ZAKAJ PRAZNOVATI NERF ROJSTNI DAN PRI PAINTNALL LJUBLJANA

Program je primeren za otroke od 6. do 10. leta starosti. Otrok se bo naučil novih veščin in se hkrati izboljšal v:

– preciznosti,

– iznajdljivosti,

– sodelovanju,

– skrivanju,

– natančnem merjenju v tarčo in

– izmikanju penastim puščicam oz. metkom, ki bodo leteli proti njem.

Prav tako bo moral pokazati timski duh, taktično delovanje in sodelovanje v skupini, da se bo imel kar najboljše ter hkrati dosegal dobre rezultate v igri. Poligon pri Paintball Ljubljana je zunanji in se razprostira na travnati površini. Je zelo razgiban, hkrati pa ima možnost skrivanja za ovirami.

 

KAKO JE POSKRBLJENO ZA VARNOST

Za opremo in zaščito vam seveda ni potrebno skrbeti, saj za vse to poskrbi ekipa Paintball Ljubljana. Vsak igralec v igri bo prejel zaščitno masko, kombinezon, Nerf pištolo in penaste puščice oz. metke. Staršem ni potrebno skrbeti za morebitne poškodbe, saj ekipa Paintball Ljubljana daje na prvo mesto previdnost, zabavo in seveda odgovornost.

 

KAKO POTEKA NERF ROJSTNI DAN

Kljub vašim pomislekom otroci preprosto obožujejo Nerf pištole, vojno in tek. Za vas in vašega otroka smo zasnovali najboljši rojstnodnevni program, ki je sestavljen iz ogrevanja, igre, odmora in pogostitve. V prvem delu programa sprejme animator otroke pred vhodom ob dogovorjenem terminu, jih pozdravi in začne z razlago pravil in obnašanjem na poligonu. Za tem animator razloži in pokaže način polnjenja in sestavljanja NERF markerjev. Pred samim začetkom igre prenesemo naučeno teorijo v prakso, povadimo in se naučimo streljati v različno postavljene tarče. Nato sledi delitev v ekipe. Po potrebi animator naredi pavzo in postreže slastne prigrizke in pijačo.

 

POGOSTITEV ZA PRAVE BORCE

Za vas bo ekipa Paintball Ljubljana pripravila tudi prostor za pogostitev po silovitem boju. Tam se lahko izmučeni in žejni borci po končani igri z Nerf Fortnite pištolami spočijejo in si naberejo novih moči s prigrizki in pijačo. Ne glede na to, kateri paket izberete, vam omogočimo prostor za pogostitev, hladilnik in nož za torto ali pico. Animator v tem delu ni več prisoten. S seboj prinesite le to, kar si boste želeli za pogostitev (torta, pica, krožniki itd.) Pri zakupljenem mini paketu traja igra 90 minut, pogostitev pa 45 minut, maxi paket pa obsega 120 minut igre in 60 minut pogostitve.

 

Komaj že čakamo, da se vidimo na našem poligonu in se z vami pomerimo v kakšni napeti igri. 😊