Naš izbor najlepših skodelic za kavo iz porcelana

lepe skodelice za kavoV vsakem gospodinjstvu in na lepo pogrnjeni mizi, ne smejo manjkati skodelice za kavo iz porcelana. Tukaj vam bomo predstavili lepe skodelice za kavo ,  ki si jih lahko tudi ogledate v spletni trgovini Mimi porcelan. Lepe skodelice za kavo, so lahko del jedilnega servisa, ali pa jih kupimo posamezno.

 

Zelo priljubljen je tudi komplet skodelic za kavo, ki so iste oblike, a različnih barv in z različnimi motivi.

Lepe skodelice za kavo iz porcelana z motivom oblakov v različnih barvahkomplet skodelic za kavo

Skodelice iz porcelana Hoopla, spadajo v serijo skodelic Cairngorn, ki so poznane po prelepih motivih iz sveta narave. Skodelice so izdelane v podjetju Dunoon in so umetniško delo oblikovalke Caroline Bessey, ki je na jih upodobila oblake.

Skodelice za kavo ali čaj, so na voljo v šestih barvah. Izbiramo lahko med dvema modrima barvama, rdečo, rumeno, vijolično in zeleno.

 

 

Prelepe skodelice, ki imajo prostornino 0,48 l, so lahko tudi skodelice za belo kavo. Uporabljamo jih lahko doma, ali pa si jih nesemo v pisarno. Primerne so tudi za darilo ob vseh priložnostih, med seboj jih lahko kombiniramo, ali pa podarimo komplet skodelic za kavo v isti barvi.

skodelice za belo kavo

Če iščete unikatne skodelice za kavo, potem lahko to rešite tako, da vsakemu članu družine, podarite skodelico v svoji barvi. Tako bo imel vsak svojo unikatno skodelico, ki mu bo polepšala jutranje pitje kave ali čaja.

Skodelica za kavo z zabavnim motivom

 

Zelo priljubljene so tudi skodelice za kavo z zabavnimi motivi. Skodelica Dunoon z zabavnim motivom prašička, je lahko čudovito darilo, kadar se želimo pošaliti s svojimi prijatelji ali sodelavci. Skodelica ima prostornino 0,6 l in je velika 146 mm in je izdelana iz kakovostnega porcelana.

 

unikatne skodelice za kavo

Ilustracija na skodelici je izredno natančna in predstavlja prašičke na lestvi, ki jedo zelena jabolka. (1)

 

Slika se vije po celi skodelici in se nadaljuje tudi po ročaju in v notranjost skodelice. Ilustracija se ne ponavlja in je resnično vrhunsko delo oblikovalke Cherry Denman, ki že vrsto let tesno sodeluje s podjetjem Dunoon. (2)