Polepšajte svoj dom z vrhunskimi steklenimi vazami

steklene vazeZa polepšanje svojega doma in za vrhunsko dekoracijo, ne potrebujemo veliko. Steklene vaze so brezčasne, postavimo jih lahko kamor želimo.

Izbiramo jih lahko v raznih barvah, materialih in z različnimi poslikavami. Pri izbiri moramo samo paziti, da se bodo ujemale s stilom naše opreme.

Pri izbiri steklenih vaz, imamo na voljo dekorativne steklene vaze, ki imajo nižje cene, ali pa izbiramo med vrhunskimi vazami, ki spadajo v nekoliko višji cenovni razred. Danes vam bomo predstavili stekleno vazo Versace Arabesque, ki si jo lahko podrobno ogledate v spletni trgovini Mimi porcelan.

Katere so primerne vaze za poroko?

Vsaka poročno trgovina in pa tudi podjetje, katerega dejavnost je izposoja poročne dekoracije, vam zna povedati, da so ob poročnem slavju, nekatere vaze bolj primerne, nekatere pa povsem neprimerne za poroko.

Pri izbiri vas za poroko je predvsem pomembno, da se celotna dekoracija poroke ujema z dekoracijo ambienta, iz tega vidika pa na prvo mesto sodijo izbor poročnega cvetja in roč ter poročne vaze. Za poročno slavje so dostikrat primerne tudi najrazličnejše čudovite vaze unikatnega izgleda, lahko pa vaze služijo tudi kot steklena ali keramična poročna dekoracija. Nemalokrat so vaze za poroko seveda kombinirane s svečniki za poroko ter ostalim dekorjem na poročnih mizah.

Vse o tem kaj mora upoštevati estetska dekoracija poročne mize, si preberite na povezavi.

Zakaj so steklene vaze primerne za dekoracijo vsakega prostora?

Steklene vaze so primerne za dekoracijo vsakega doma, pa naj bodo iz debelega stekla, prozornega ali barvnega. Z njimi lahko ustvarjamo čudovite kontraste. Skupaj lahko postavimo več vaz istih velikosti, ali pa skupaj postavimo vaze vaze različne višini ali celo barve.

Na okensko polico si lahko z nekaj steklenimi vazami pričaramo pomlad ali poletje. Če je naš okus bolj minimalističen, potem za dekoracijo izberimo samo eno stekleno vazo in vanjo postavimo samo eno  rumeno vrtnico! 

vaze

Če želimo svoj dom polepšati z resnično dragoceno in prestižno vazo, vam priporočamo stekleno vazo  Versace Arabesque. Vaza je izdelana iz izredno kakovostnega stekla in je velika 34 cm.

Steklena vaza Versace Arabesque 34 cm

Steklo vaze je v peščeni barvi in ima izredno bogat motiv. Ponese  nas v skrivnosti mavrskega in arabskega sveta. Vaza je del razkošne in glamurne kolekcije, ki sta jo v skupnem sodelovanju izdelali podjetji Versace in Rosenthal.

Če se odločimo za to resnično posebno stekleno vazo, jo lahko kombiniramo tudi z drugimi vazami iz kolekcije in sicer v velikostih 18 in 26 cm. (1)

Vaza Versace Arabesque, je lahko tudi čudovito darilo ob vsaki priložnosti, posebej lahko bližnje presenetimo z vazo v drugi velikosti,  kot jo že ima doma.

Primerna je tudi za darilo ob poroki, saj je poleg tega, da je izredna umetnica, tudi dobra finančna naložba za prihodnost. (2)

Steklene vaze so okras doma, ki se odlično poda k ostalim elementom in dodatkom iz stekla, kot so na primer kuhinjsko steklo, steklena drsna vrata, steklene stopnice oz. steklena stopniščna ograja ali pa steklena tuš kabina.

Namig: Ste že poskrbeli za to, da je vaš jekleni konjiček zaščiten pred vremenskimi vplivi? Če ne, lahko nasvete in ideje glede tega, najdete na spletnem portalu Nadstreški.eu, kjer si lahko ogledate tudi galerijo, v kateri so prikazani leseni in kovinski nadstreški.