Vedeževanje iz kart – vse kar morate vedeti

Večina se vas je že kdaj v življenju srečala z raznimi napovedmi za prihodnost. Predvsem predstavnice nežnejšega spola, saj jih ta tematika bolj zanima. V pestri ponudbi vedeževanj je vedeževanje iz kart zagotovo ena izmed bolj priljubljenih oblik napovedovanja prihodnosti, predvsem zelo stara in preverjena metoda.Vedeževanje iz kart

Ste se tako kot večina s kartami seznanili v najstniških letih? Ali ste se zadovoljili zgolj s prebiranjem horoskopov v revijah in časopisih?

Marsikdo si je razblinil vse dvome, ko je ugotovil, da mu starejša gospa iz oguljenih kart govori o stvareh iz preteklosti, ki so se res zgodile. Uf in potem še napoved prihodnosti, ki se je seveda izkazala za pravilno.

Vedeževalci uporabljajo različne vrste kart. Vsaka karta ima svoj pomen in če ste namenjeni osebno k vedeževalki, se nikar ne prestrašite negativnih podob na kartah. Kot je na primer podoba smrti, ki se je zagotovo vsak prestraši in pomisli na najslabše. V skladu z ostalimi kartami ob pravilni interpretaciji imajo lahko zelo lep in pozitiven pomen.

Karte so povezane z osebo, ki jih uporablja. Lahko bi rekli, da vedeževalec podaja točne in natančne odgovore, če je zares povezan z njimi, jih spoštuje, čuti in predstavljajo del njegovega življenja.

Vedeževanje iz kart – pomembna dejstva

 • Oseba, ki vedežuje, mora prevzeti odgovornost za svoje delo in mora vedeti kaj počne
 • Prisotna mora biti dobra mera empatije, sočutja, znanja
 • Dosledno upoštevanje etike
 • Jasnovidnost, jasnočutnost, jasnoslišnost in razvita intuicija
 • Vedeževalec mora pridobiti strankino zaupanje

Vedeževanje iz kart

 

Preden se odločite za vedeževanje…

 • Zaupajte vedeževalki.
 • Postavljajte dodatna vprašanja, da boste bolje razumeli, sprejeli, kar vam želi predati
 • Poslušajte vse, tudi tisto, kar vam ni všeč
 • Pomembno je, da si zares želite spremembe, ki se vam ponudi ob sprejetju odgovora
 • Spoštljiv odnos do prejetih odgovorov
 • Priporočljivo je v primerih, ko potrebujete nasvet, usmeritev, uvid v določeno dogajanje, podporo, odgovore na vprašanja

Kako poteka vedeževanje iz kart?

Preden zastavite vprašanje, lahko skupaj z vedeževalko zaprosite za vodstvo in pomoč najvišje energije. Vedeževalka nato premeša karte, jih nekaj izvleče in položi predse. Načinov polaganja kart je veliko. Odvisno od vprašanja oz. namena vpogleda, kakšne karte se uporabljajo itd.

Vedeževalka iz kart oblikuje smiselno razlago, ki vam jo preda. Dobro je, da zastavljate podvprašanja in odgovarjate na vprašanja, ki vam jih zastavi vedeževalka. Tako boste prejeli točne in koristne odgovore, ki vas bodo vodili naprej. V kartah se lahko pokaže kakšno opozorilo, ki ga ni dobro zanemariti. Lahko predstavlja zelo dobro popotnico za vaše nadaljnje odločitve in življenje. (1)

Vedeževanje iz kart vam lahko zelo spremeni življenje in vas prestavi v čisto nov svet, ki ga do sedaj niste opazili. Včasih je to tisto, kar iščete in zares potrebujete. Da vam nekdo osvetli tisti del, ki ga sami ne opazite, da pridete do svoje sreče, ki je v vas samih. (2)